opnieuw studeren aan de Hogeschool van Amsterdam

opnieuw studeren aan de Hogeschool van Amsterdam

En dan kies je voor deeltijdopleiding Media Informatie en Communicatie, oftewel MIC.

Elke vrijdag zit ik weer als vanouds in de schoolbanken. Nou ja, als vanouds. Het is ruim 14 jaar geleden dat ik deel uitmaakte van een klas in een compleet andere richting en dat was dan ook nog voltijd.
Toch blijft het ‘naar school gaan’ een bepaald sfeertje geven. Luisteren naar de leraar, het vormen van de klas, het studeren thuis en het weigeren te rennen voor Openbaar Vervoer.

En wat geniet ik ervan! Ondanks dat het behoorlijk druk is en ik de wasberg die nog gevouwen moet worden gestaag zie groeien en het soms laat wordt op mijn studeerkamer waar ik me in verschans totdat ik dat gedaan heb wat ik wilde. Het geeft energie, het daagt uit en ik raak meer en meer overtuigt van mijn keuze om, vrij direkt, te stoppen met wat ik doe en daarvoor een nieuwe, maar ook bekende weg in te slaan.

Op dit blog dus schoolverhalen en berichten over stappen die ik zet naar ander werk. Een reisverslag over de trip naar verandering.

2 Responses »

  1. Gaaf hoor, opnieuw aan de studie. Ik heb het zelf 2 jaar geleden gedaan, al was dat maar voor een jaar, stuk minder intensief maar wel heel gaaf. Het is altijd goed om weer dingen te moeten leren! Succes met je studie.

    Groetjes Karin

  2. Mooi, dat label ‘reisverslag’ voor deze veranderingstocht. Doe veel indrukken op en geniet van elke stap, en vergeet niet dat je altijd de goede richting op gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *