Yessss! Binnen!

Yessss! Binnen!

Hoe cool is dat!

De eerste studiepunten van de MIC zijn binnen!

Vanuit de bunkers van ‘Windows’ is het me gelukt om ‘PowerPoint’ te overwinnen en kreeg ik met de opmerking, “Ik ben onder de indruk’ een Krul achter mijn naam! Twee zelfs, want voor het Word-bestand die we moesten omzetten naar het MIC sjabloon verdiende ik er ook nog één.

Nu was onze oerdocent Martien niet zozeer onder de indruk van de presentatie hoor. Al had ik er wel een overallmuziekje bij gezet en als dat geen ‘blingbling’ is (quote van Martien, red). Een ernstig fout muziekje overigens, heerlijk fout in mijn ogen, ik zal het onder aan het blog bijzetten, voor de nieuwsgierigen onder jullie.

Maar het was niet het muziekje die Martien bekoorde, ook niet de dia’s van de presentatie, maar het gedichtje dat er als tekst in verweven was.

En ach, omdat ik het zelf ook best deelwaardig vind, en niet bevreesd voor enige zelfbevlekking (trots op onszelf mogen we zijn toch!), komt hier, nog boven het muziekje, dat er overigens heel goed bijpast, het gedicht.

Mist-erieus

Beelden worden mild verborgen
Het zicht door zilverwit belet
Mengen nog mysterieuze kleuren
In vormen van een donker silhouet

Wegen lijken hier verloren
Het licht door parelgrijs gedempt
Dwalen onzichtbaar door gekleurde dromen
Door niemand nog getemd

Dan tekent de zon verhalen uit
Met haar warme gouden lijnen
Verlicht ze stralend zoete dromen
Terwijl in haar schaduw geheimen verdwijnen.

Early Morning-AHA

En voor al mijn mededeeltijdstudenten: Die punten hebben we binnen! Way to go! Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *