Ken je dat?

Ken je dat?
dat plekje

dat plekje

 

Ken je dat? Dat plekje waar jij dacht dat je even alleen was op de wereld. Dat plekje waar jij verdronk in je eigen gedachten, gedragen door je fantasie?

Ken je dat? Dat plekje waar je zo volkomen jezelf mocht zijn. Dat plekje waar geluk, liefde en leven volledig samenvloeiden in de groene diepten. Dat plekje waarin het ruisen van je hartslag opging en jij volkomen was? Waar eeuwigheid in één seconde kan worden vastgelegd?

Ik gun het jou. Dat ene plekje. Waar je altijd naar terug kan keren, of het nou één centimeter of duizenden kilometers ver is, omdat het in jou verankerd is. Omdat het, na je vondst, voor altijd in je hart meereist naar waar dan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *