#wieschudtmijdehandvooreennieuwebaan?

#wieschudtmijdehandvooreennieuwebaan?

Een deel van jullie kent het misschien nog van vorig jaar. Ik kwam met deze kreet als een tegenreactie op de berichten op twitter. Zij hekelden de kleffe kussen van die collega die je het liefst ontwijkt en het zweterige handje van de puberende stagiaire om je een gelukkig nieuwjaar te wensen.
Ik vond destijds dat je blij mocht zijn dat je de kans kreeg om ze te ontwijken, simpel omdat dat betekende dat je een baan had. Iets wat echt niet meer zo vanzelfsprekend was. Ik zocht werk. En nu?

Ik sta nu, januari 2014, weer voor diezelfde uitdaging. Ik ben op zoek naar een toffe werkgever en dito collega’s.

Ben jij als werkgever:
Enthousiast, vernieuwend, niet bang voor de nieuwe media? Misschien nog niet heel handig daarin, maar wel nieuwsgierig hoe het zou passen binnen jouw organisatie?
In het bezit van een leuke afdeling marcom.
Het hoofd van een gave redactie, die graag het lokale/regionale nieuws brengt?
Zit je in een straal van 65 km van Almere?

Kan je daar nog een enthousiasteling gebruiken en heb je daarnaast een plekje van ongeveer 24 uur over voor iemand die zelf nog leert, daarin graag onderneemt en haar weg kent online? Dan kun je reageren!

Wat bied ik jou?
Een doorzetter, een leergierige communicatiedame, een schrijfster en een onderzoekster. Een gids op sociale media platforms. Ik heb (en hou) een frisse blik en breng een lach. Ik neem kennis mee, heb (en bied) toegang tot nog meer kennis, want schoolgaand (3e jaar Media informatie en Communicatie). Een positieve druktemaker. Een verbinder. De onzichtbare lijm.

Interesse of vragen? Schrijf dan je brief naar ellen@ellenschrijft.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *